Agenda inclusief aanvullende informatie
    • Met ingang van 1 juni zijn publieke vieringen weer toegestaan.
      Van 1 juni tot 1 juli mogen 30 personen de vieringen bijwonen,
      vanaf 1 juli mogen tot 100 personen de vieringen bijwonen.
      Omdat we hierbij rekening houden met de 1,5 meter afstand,
      kunnen we niet in elke kerk van de Immanuelparochie 100 personen ontvangen.
      Voor alle vieringen moeten de namen van de kerkgangers worden geregistreerd.
      Als u een viering wilt bijwonen dient u zich aan te melden bij de parochieadministratie.

• Elke zondag om 10.00 uur kunt u de Eucharistieviering volgen via de Live-stream vanuit de H. Willibrorduskerk in Coevorden.
      Als u klikt op Eucharistieviering in de regel hierboven komt u op het YouTube kanaal van onze parochie.
      Hier ziet u de knop Abonneren, als u hierop klikt,
      daarna klikt op Inloggen en uw mailadres invoert bent u geabonneerd.
      Dit abonnement is gratis.

Abonneren hoeft niet, u kunt ook Youtube.com gaan -
      invoeren in de zoekbalk: “Immanuel Parochie Zuidoost Drenthe” -
      één van de eerste zoekresultaten zal het gelijknamige kanaal zijn.

• Vanaf dinsdag 2 juni is er dagelijks een publieke viering in één van de parochiekerken in de Immanuelparochie. Hier kunt u lezen waar en wanneer de vieringen worden gehouden en vindt u een uitgebreide toelichting.

• Pinksteren – de kerk treedt naar buiten.
      Pinksteren Immanuelparochie – livestream vanuit Coevorden
      Pinksteren Immanuelparochie – rondje lezingen op de website - maak nu kennis met 'Rondje lezingen van de zondag'.
      Feest van de Heilige Drieëenheid - Pinksteren
    •
      • Kijk ook eens op de Facebook pagina van pastoor Tjepkema en  O.L.V. Koningin van de Vrede in Weiteveen voor de laatste stand van zaken.

• Hier leest u berichten van onze pastores over de Immanuelparochie in coronatijd.

• De Nederlandse Bisschoppenconferentie onderzoekt welke maatregelen per 1 juni passend en mogelijk zijn voor het kerkelijk leven in de parochies
        en meer in het bijzonder voor de viering van de liturgie.

• Door de Nederlands Bisschoppenconferentie vastgestelde Protocol voor publieke vieringen na 1 juni 2020 in de R.-K. Kerk

• Diaken Wielens ging voor in een bijzondere viering bij de Zwarte Racker in Nieuw-Schoonebeek.

• Britney Sieben maakte een filmpje van een gesprek met diaken Frans Wielens over kerk in Corona-tijd.

• De kruisweg bidden is niet gebonden aan Goede Vrijdag, hoewel het de dag bij uitstek is om de kruisweg te bidden.
        Met dit filmpje kun je heel eenvoudig op een tijdstip dat jou uitkomt een of meerdere keren de kruisweg bidden. Alleen of met anderen. Veel devotie toegebeden.

• De bisschoppen vragen om gebed.
Parochieblad 'Rond de St. Bonifatius'

Inleveren kerkberichten en misintenties
uiterlijk op woensdag vóór 12.00 uur

Inleveren dorpsberichten
uiterlijk vrijdag

Wordt bezorgd (vanaf) woensdag:
(vóór zaterdag)

19 juni 1 juli

​Agenda - bijeenkomsten in de geloofsgemeenschap H. Bonifatius

in verband met het Corona-virus zijn diverse bijeenkomsten afgelast.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
de contactpersoon van betreffende werkgroep.