Werkgroep Gezinsvieringen

‹ Terug naar overzicht

Geplaatst op: 26-05-2016

Hallo, jongens en meisjes en (groot)ouders,

Zondag 19 juni is de laatste gezinsviering van het schooljaar. Deze begint om half tien.

Omdat het Vaderdag is, willen we de vaders in het zonnetje zetten en we hebben daarom als thema gekozen: "Wie ben ik voor jou?" Tijdens deze viering zal pastor Tjepkema hierover vertellen: wat jouw vader voor je is, maar ook wat de Vader in de Hemel voor jou betekent.

De kinderen die in april hun eerste communie gedaan hebben, helpen in deze viering. Ook maken zij bekend wat de opbrengst is van hun spaaractie*) en ontvangen het cadeautje voor hun EHC en kunnen ze hun huisje weer mee naar huis nemen.

De Vrolijke Klanken luistert zoals gebruikelijk deze viering op.

Er wordt in deze viering een extra collecte gehouden voor het bekostigen van het uitstapje van onze jonge vrijwilligers. Met 44 kinderen en 10 begeleiders hebben ze ook dit jaar genoten van een heerlijk avondje zwemmen in De Huttenheugte. Wij bevelen deze collecte van harte bij u aan.

Graag tot ziens in de viering van 19 juni.

Namens de Werkgroep Gezinsvieringen,

Siny Plas

 

*)  Ingezameld, samen met hun klasgenootjes van de Panta Rhei- en Willibrordusschool, voor één van de projecten van de Vastenactie, namelijk hulp aan kinderen en hun alleenstaande moeders in Oeganda om zelf hun dagelijkse brood te kunnen verdienen (Skills4life).


‹ Terug naar overzicht

Copyright © 2024 Immanuel Parochie  -  Powered by CouchCMS