JEUGDACTIVITEITEN

Naar Huttenheugte

Op vrijdag 8 juni hadden onze jonge vrijwilligers weer hun jaarlijkse zwemuitje naar De Huttenheugte. Om kwart over vijf konden ze zich verzamelen bij de kerk, waar hun namen werden afgestreept, zodat we zeker wisten, dat ze er allemaal waren. Pastoor Tjepkema riep de kinderen eerst allemaal naar de nieuwe parochiezaal; daar kregen ze van hem een mandarijn. Onder klokgelui gingen we op de fiets naar het zwembad; de kruisingen werden door enkele ouders afgezet, zodat we met de groep door konden fietsen. Na aankomst wisten de jongelui niet, hoe snel ze in het water moesten komen. Er was ook aan de inwendige mens gedacht; dat viel bij de zwemmers in goede aarde. Na het zwemmen weer op de fiets naar de kerk, waar de ouders hun kroost al stonden op te wachten. Het was weer een geslaagd avondje uit.

Gulle gevers en begeleiders, bedankt dat dit elk jaar weer mogelijk is!

Namens de werkgroep Gezinsvieringen,

Siny Plas