Aanvangstijden op zaterdagavond en zondagmorgen

In de dorpen Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Schoonebeek en Steenwijksmoer is er ieder weekend een viering. De ene week een Eucharistieviering, de andere week een Woord- en Communieviering. In Steenwijksmoer en Schoonebeek beginnen de vieringen elke zondag om 11.00 uur. De tijden van de vieringen in Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen wisselen elke drie maanden van de zaterdagavond 19.00 uur naar de zondagochtend 9.30 uur en omgekeerd.

In Coevorden is er ieder weekend zowel een Eucharistieviering als een Woord- en Communieviering. In deze plaats begint de viering op zaterdagavond om 19.00 uur en op zondagochtend om 9.30 uur.

Oproep
Aan alle mensen die – om wat voor reden dan ook – niet op zaterdag maar op zondag naar de kerk willen of omgekeerd, of die op zondagmorgen 9.30 uur te vroeg vinden of 11.00 te laat, de volgende oproep. Blijf niet thuis, maar ga naar de viering in een nabijgelegen geloofsgemeenschap. U zult daar dezelfde voorgangers aantreffen en dezelfde liturgie in een ietwat andere vormgeving.

Doordeweekse vieringen

• In de kerk van Coevorden is er elke dinsdagavond om 19.00 uur een (eucharistie)viering
  • In de kapel van zorgcentrum Sint Franciscus te Coevorden is elke woensdag een viering om 09.30 uur
  • Elke derde woensdag van de maand is er om 19.00 uur een eucharistieviering in de kerk van Nieuw-Schoonebeek
  • Elke derde donderdag van de maand is er in de kapel van zorgcentrum Sint Franciscus een eucharistieviering om 18.30 uur. Aansluitend is er tot 20.00 uur aanbidding van het Allerheiligst Sacrament
  • Elke vierde woensdag van de maand is er een eucharistieviering in de kerk van Weiteveen
  • Als er een vijfde woensdag in een maand is, is er dan om 19.00 uur een eucharistieviering in Schoonebeek.

tot en met 4 november 2018

T. Tjepkema begraafplaats

Allerzielen -aansluitend
kerkhof

(Eucharistie) vieringen op doordeweekse dagen

elke dinsdag................................ 19.00 uur     Willibrorduskerk, Coevorden

woensdag 19 september............ 19.00 uur     H. Bonifatius, Nw.-Schoonebeek

woensdag 19 september............ 19.00 uur     H. Nicolaas, Schoonebeek, Vredesvesper, diaken Wielens

vrijdag 21 september............... 18.30 uur     Kapel Sint Franciscus, Coevorden  aansluitend aanbidding tot 20.00 uur

woensdag 26 september............ 19.00 uur     O.L.V. Koningin van de Vrede, Weiteen voorafgaand
                                                                        vanaf 18.00 uur aanbidding, aansluitend PCI avond – werken van Barmhartigheid

woensdag   3 oktober                    9.30 uur     Kapel Sint Franciscus, Coevorden

donderdag  4 oktober                  10.00 uur     O.L.V. Koningin van de Vrede b.g.v. Bedevaart vanuit Assen – pastoor Tolboom

woensdag 10 oktober.................   9.30 uur     Kapel Sint Franciscus, Coevorden

woensdag 17 oktober................. 19.00 uur     H. Bonifatiuskerk, Nieuw-Schoonebeek

vrijdag 19 oktober.................... 18.30 uur     Kapel Sint Franciscus, Coevorden, aansluitend aanbidding tot 20.00 uur

woensdag 24 oktober................. 19.00 uur     O.L.V. Koningin van de Vrede, Weiteveen
                                                                         voorafgaand vanaf 18.00 uur aanbidding

Woensdag 31 oktober................ 18.30 uur     H. Nicolaaskerk, Schoonebeek, afsluiting Rozenkransmaand aansluitend

19.00 uur     Eucharistieviering b.g.v. Allerheiligen

Voor uitvaarten en dringende zaken kunt u contact opnemen met:

Maandelijkse ziekencommunie in de R.K. Parochie Immanuel

Ziekencommunie Coevorden en Steenwijksmoer

De Voorde – Coevorden
Aleida Kramer - Coevorden

vrijdag

Anloop - Schoonebeek

De Schutse - Coevorden

Parochianen die door ziekte of om een andere reden niet naar de vieringen in de kerk kunnen komen en graag de communie thuis willen ontvangen, kunnen dat doorgeven aan de parochieadministratie van de eigen locatie of aan de pastores.

Meenemen H. Hostie

vanuit de kerk naar zieken of ouderen thuis

Sommigen van onze kerkgangers nemen een klein doosje mee naar de kerk, waarin zij een H. Hostie ontvangen voor iemand die niet (meer) naar de kerk kan komen. Dat doosje heet "een pixus".

De pastores stellen het op prijs, dat parochianen zich zo inzetten voor mede- parochianen. Wij drukken echter de parochianen op het hart direct na de viering naar de ontvanger van de H. Hostie te gaan. Het is de bedoeling, dat de H. Hostie - na het bidden van een Onze Vader of een Wees Gegroet - direct genuttigd wordt. Geconsacreerde H. Hosties mogen alleen lange tijd in het tabernakel van de kerk worden bewaard. Daarbuiten is dat beslist niet toegestaan!  Mocht u geen pixus hebben, meld dat dan bij pastoor Tjepkema of diaken Wielens.

Het pastoresteam