Vormsel Catechese

De voorbereiding voor het H. Vormsel vindt in de parochies van Coevorden, Steenwijksmoer en Weiteveen plaats in de groepen 8 van de basisschool. Soms tijdens de lesuren soms na afloop van de lesuren. In de parochies van Nieuw-Schoonebeek en Schoonebeek krijgen de jongeren van 12, 13 en 14 jaar twee jaar catechese in groepen die bij gezinnen thuis samenkomen. Diaken Wielens is degene die de vormsel-catechese is alle vijf parochie coördineert.

Vormseldata 2017

De toediening van het H. Vormsel zal komend jaar plaatsvinden op :

Zaterdag 6 mei om  18.00 uur in de O.L.V. Koningin van de Vrede in Weiteveen, vormheer is diocesaan administrator P.Wellen

Zaterdag 13 mei om 19.00 uur in de H. Willibrordusparochie in Coevorden, vormheer is diocesaan administrator P.Wellen

Zaterdag 20 mei om 19.00 uur in de parochie H. Bonifatiusparochie in Nw.-Schoonebeek, vormheer is diocesaan administrator P.Wellen